HEJ! VAD VILL DU VETA?

Ställ frågor till oss här. Dygnet runt. Vi gör vårt absolut bästa för att du ska få svar. Ställ din fråga, fyll i din e-post adress och skicka . Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

Vanliga frågor

Skriv din fråga här

Liberon har ett brett sortiment för att tillfredställa kunder som tycker om att restaurera, förnya eller underhålla ädla material som trä, läder och metaller.

Bloom

Bloom är Liberons vattenbaserade produkter av hög kvalité som färgar, skyddar och bevarar den naturliga träkänslan utan att skada vår miljö och omvärld.

För att uppfylla alla behov har Bloom skapat tre produktgrupper som täcker alla dekorationsbehov i hemmet: transparenta, halvtäckande och täckande produkter.

Hur föremålet eller möbeln används bestämmer vilken typ av finish man väljer. Möbler i vanliga rum utsätts oftast inte för så mycket slitage och kräver därför inte lika slitstarkt skydd. Däremot möbler i rum med hög luftfuktighet som t.ex. kök och badrum, är i en tuff miljö. Därför är det viktigt att förse dem med maximalt skydd mot fläckar, fett, repor och rengöringsprodukter.