HEJ! VAD VILL DU VETA?

Ställ frågor till oss här. Dygnet runt. Vi gör vårt absolut bästa för att du ska få svar. Ställ din fråga, fyll i din e-post adress och skicka . Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

Vanliga frågor

Skriv din fråga här

Vårt eget varumärke med ett komplett sortiment produkter för pool, spa, rengöring, sanering, ytbehandling, underhåll och uppfräschning – inne som ute

Om Nitor Textil

Nitor Textil är en tvättäkta färgexpert som alltid ligger i framkant när det gäller produktutveckling. Det har gjort oss till marknadsledare och vi har tagit ett fast grepp om alla som upptäckt hur lätt det är att förändra och förnya med färg.

Nitor Textil erbjuder dina kunder en komplett lösning inom området textilfärg. Sortimentet består av tre olika kategorier: infärgning, återfärgning och textilvård.
Infärgning är den klassiska Nitor Textilfärg som följer modets svängningar och uppdateras med nya färger. Nitor Back To är produkten för återfärgning till ursprungsfärgen. Ett effektivt sätt att t.ex. tvätta tillbaka färgen på svarta plagg.

Inom kategorin textilvård finns produkter som Nitor Protect som är en fiberduk som skyddar mot missfärgning genom att fånga upp färgfällningar i tvättvattnet. I samma kategori hittar du Nitor Erase kompletta serie av specialprodukter för fläckborttagning.

Så låt dig inspireras – och låt Nitor Textilfärg göra jobbet.