VANLIGA FRÅGOR

Frågor om någon produkt? Få svaren direkt här: VANLIGA FRÅGOR & SVAR
Hittade du inte just din fråga-&-svar? Ställ den här. Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

 

Skriv din fråga här

Arena är vårt eget varumärke med golv för såväl ögat, dina fötter, formen som detaljerna. Med ett golv från Arena kan du vara säker på att du hittar ett golv som passar för just ditt hem och din plånbok.

Arena - Mer än bara yta

Arena representerar ett nordiskt urval av parkett- och laminatgolv. Golven är lätta att välja och att hitta, då Arena finns hos fler än 200 återförsäljare i Skandinavien.

Prisvärd kvalitet

Att man väljer ett golv som ska vara snyggt är ju ofta en självklar grundförutsättning för sitt val av golv, vilket bekräftas av undersökningar som visar att fler än 60 procent är beredda att betala mer för ett golv de verkligen gillar.

 

Vår ambition är att du med ditt val av Arenagolv ska känna att du verkligen kan välja det golv du vill och oavsett vilket golv du väljer ska du uppleva att du får ett golv som lever upp till devisen "prisvärd kvalitet".

Det ska även vara lätt från att du ska välja rätt golv till att du har lagt in eller fått golvet inlagt. Att golvet sen är lättskött och har bra kvalité är ju en självklarhet. Arena lämnar tex. livstids garanti (33 år) för klickfogarna på parkettgolven. Alla garantivillkor hittar du under respektive artikel.

Enkel installation och lättare förpackningar

Alla golv från Arena har bra och tydliga anvisningar och instruktioner för underhåll. Du får dem med dig i golvpaketen. Du kan även läsa dem här på denna sida innan du kanske gjort ditt val.

 

Arena tillverkas med den senaste tekniken och har marknadsledande klickfogar, vilket gör installationen mycket enkel. Detta kan du förvissa dig om genom att se någon av våra läggningsfilmer.

Arenas förpackningar är lagom stora och inte för tunga. Ingen förpackning väger mer än 19 kg! Vilket skonar rygg och knän när de ska bäras på plats! Arenas golv kan även lätt transporteras på plats då alla pallar håller EU-standard.

Vi tänker på miljön

Arena står även för en självklar miljöhänsyn där allt ingående material är från MTCC och FSC certifierade källor och är spårbart bakåt. Mer om detta hittar du under sidan "dokument".

Har du frågor eller funderingar finns säkert många svar på denna hemsida, men du kan också kontakta någon av Arenas återförsäljare för mer hjälp eller ringa eller e-posta Arenas kundservice. Se under kontakt ovan.

Vår ambition är att du ska vara en av de 9 av 10 kunder som Arena vänder sig till och att du finner ditt golv bland Arenas totalt ca 55 golv.

Lycka till!

Arena
-mer än bara yta