VANLIGA FRÅGOR

Frågor om någon produkt? Få svaren direkt här: VANLIGA FRÅGOR & SVAR
Hittade du inte just din fråga-&-svar? Ställ den här. Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

 

Skriv din fråga här

Våra uppdrag

3M
3M är ett globalt företag som finns i över 70 länder, har 89 000 anställda och omsätter 31 miljarder dollar.

I Sverige, där 3M funnits sedan 1962, är vi idag cirka 750 anställda och omsätter 2,3 miljarder kronor. Vår ambition är, och har alltid varit, att bidra med produkter som gör vardagen enklare.

Vår vision är att vara ett lyhört och innovativt företag som genom ständig förbättring och samverkan förtjänar våra kunders förtroende . www.3M.se

CASCO
Casco är ett av flera välkända varumärken i bolaget Sika Sverige AB. Casco levererar ett brett sortiment med byggförnödenheter såsom lim, spackel, fogmassor och produkter för montering av keramik. Casco säljer produkter främst till hantverkaren och Gör-Det-Självaren. Men våra produkter distribueras även direkt till den professionella entreprenören.

BAHCO
1886 föddes märket  Bahco. I dag är det fortfarande ett märke som står för hög kvalite´. SNA Europe är företaget bakom Bahco. Bahco säljer framförallt handverktyg  och sågar för proffskunder.

MOTIP DUPLI
Marknadsledare i Europa på sprayfärger. Flera kända varumärken i sin portfölj såsom Plastikote, Dupli Color, Presto, Alkyton mfl. Huvudkontoret ligger i Holland. Har sortiment som sprayfärger, linjemarkering, fyllningsmaskiner mm för både konsument och proffskund.