VANLIGA FRÅGOR

Frågor om någon produkt? Få svaren direkt här: VANLIGA FRÅGOR & SVAR
Hittade du inte just din fråga-&-svar? Ställ den här. Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

 

Skriv din fråga här

Arena är vårt eget varumärke med golv för såväl ögat, dina fötter, formen som detaljerna. Med ett golv från Arena kan du vara säker på att du hittar ett golv som passar för just ditt hem och din plånbok.

Ljusa golv


Ek Prime XL Tilja Vit
Ek Prime XL Tilja Vit
Art nr 255088. Ett vitlaserat Ekplankgolv. Ytan är lätt borstad och mattlackad. Sorteringen är Prime vilket är en jämn sortering med minimalt med kvist.

Slottsplank Ek Ljus
Slottsplank Ek Ljus
Art nr 255369. En ståtlig och rustik Ekplanka med måtten 207x2200 mm. Ytan är lätt borstad, grålaserad och mattlackad.

Slottsplank Ek Vit 300
Slottsplank Ek Vit 300
Art nr 255115. Svensktillverkat Arena Slottsplank med bredden 300 mm. Golvet är ett 1-stavs lamellparkettgolv med traditionell not och fjäder. Naturoljad, men kan även fås med hårdvaxolja.

Ask Accent 3-stav Grå
Ask Accent 3-stav Grå
Art nr 255087. Ett grålaserat och borstat ask 3-stavsgolv. Stavarna har varierande längd och slumpvis placering, vilket ger ett klassisk parkettutseende av hög klass. Ytan är mattlackad.

Ek Vit Country XL Tilja

Ek Vit Country XL Tilja
Art nr 255367. Ett vitlaserat ekplankgolv. Ytan är lätt borstad och mattlackad. 1,6 mm fas på lång- och kortsidor.Furu Vit XL Tilja Hårdvax
Art nr 255349. Ett klassiskt ljust furugolv. Golvet har först lutbehandlats varpå det är vitoljat, vilket ger ett slitstarkt och vackert golv med obegränsad livslängd.

Ask Vitmålad Tilja

Ask Vitmålad Tilja
Art nr 239800. En nästan helt vit golvtilja med lätt borstad yta. Lika vackert som ett gammalt målat plankgolv, men med högre finish och slitstyrka. Ytan är mattlackad och golvbrädorna har avrundade långsidor, vilket ger en fin plankgolvskänsla.

Ek Prime Tilja Vit

Ek Prime Tilja Vit
Art nr 239615. Ett vitlaserat ekplankgolv. Ytan är lätt borstad och mattlackad . Avrundade långsidor.

Ek Accent 3-stav Naturell
Art nr 235370. Ekparkett med 3-stav mönster. Borstad, mattlackad yta. Ytbehandlad så att den naturliga eknyansen bevaras bättre än på ett vanligt Ekgolv. Träsorteringen är Millrun, en produkt med en väl avstämd nyans. Viss förekomst av mindre kvistar. Stavarna har varierande längd och slumpvis placering, vilket ger ett klassisk parkettutseende av hög klass.