VANLIGA FRÅGOR

Frågor om någon produkt? Få svaren direkt här: VANLIGA FRÅGOR & SVAR
Hittade du inte just din fråga-&-svar? Ställ den här. Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

 

Skriv din fråga här

Vårt eget varumärke med ett komplett sortiment produkter för pool, spa, rengöring, sanering, ytbehandling, underhåll och uppfräschning – inne som ute

Kemtech

Måleriprojekt, grillfest och en fräsch uteplats

Under Nitor Kemtech hittar du hela vårt sortiment av produkter för utomhusrengöring, målerianknutna kemikalier och andra specialprodukter.

Speciellt på våren finns det stora behov av produkter för utomhusrengöring efter vinterns angrepp av bland annat alg och mögel. Det är fasader, terrasser, markiser och mycket annat som behöver fräschas upp. Produkter för utomhusrengöring hittar du under Nitor kemtechs sortiment.

I sortimentet av målerianknutna produkter hittar du bland annat målartvätt med tillhörande microfiberduk, lösningsmedel, linolja, målarterpentin, alifatnafta och pigment. Ett omfattande sortiment som tillfredsställer de flesta kunders behov.

Vi svenskar älskar våra grillar. Med Nitor kan du välja hur den ska tändas – med tändpapper, gel eller tändvätska. Andra specialprodukter som du hittar i sortimentet för Nitor kemtech är bl.a. Schellack, Ättikssyra och Vinsyra.

GÅ TILL SORTIMENT KEMTECH

GÅ TILL SORTIMENT BRÄNSLEN

GÅ TILL SORTIMENT RENGÖRING UTOMHUS ELLER VID MÅLNING