VANLIGA FRÅGOR

Frågor om någon produkt? Få svaren direkt här: VANLIGA FRÅGOR & SVAR
Hittade du inte just din fråga-&-svar? Ställ den här. Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

 

Skriv din fråga här

Vårt eget varumärke med ett komplett sortiment produkter för pool, spa, rengöring, sanering, ytbehandling, underhåll och uppfräschning – inne som ute

Natur

På naturens villkor

Att vi ska vara rädda om vår miljö blir allt mer självklart. Vi kan alla bidra till att förbättra miljön genom att köpa rätt produkter där miljötanken står i fokus. Natur är en produktserie som värnar om miljön och som du kan använda med gott samvete.

Ett stort antal semesterfirare har inte tillgång till vattentoalett. Det är bl.a. alla dessa som har stor nytta och glädje av Nitor Natur. På ett miljövänligt sätt motverkar Nitor Natur dålig lukt och påskyndar nedbrytningsprocessen i bl.a. fritidstoaletter, septiska tankar, soptunnor, kattlådor och komposter. Detta sker genom att öka den naturliga biologiska aktiviteten.

Nitor Natur ger naturen en extra skjuts utan att stressa den. Sortimentet består av Septivätska, Saneringsvätska, Toabark, Snabbkompost, Bioströ och Luktstopp. Nitor Natur är en riktig storsäljare när Sverige börjar tina och öppna upp sommarens smultronställen.

SE SORTIMENT NATUR