VANLIGA FRÅGOR

Frågor om någon produkt? Få svaren direkt här: VANLIGA FRÅGOR & SVAR
Hittade du inte just din fråga-&-svar? Ställ den här. Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

 

Skriv din fråga här

Vårt eget varumärke med ett komplett sortiment produkter för pool, spa, rengöring, sanering, ytbehandling, underhåll och uppfräschning – inne som ute

Textilvård

Nitor protect colour

Nitor Protect Colour - bevarar färgen hos dina plagg

Färgade textilier fäller ut färg i tvättvattnet, vilket kan leda till missfärgning. Nitor Protect Color är fiberdukar som drar till sig den utfällda färgen och därmed gör att plaggen bevarar sina klara färger och ser fräscha ut. Den utfällda färgen kapslas in i duken.
Nitor Protect Color kan användas både i maskin och vid handtvätt. Följ tvättanvisningarna på textilierna och använd Nitor Protect Color tillsammans med ditt vanliga tvättmedel. Fiberduken är biologiskt nedbrytbar och kan slängas i hushållssoporna efter användning.

  • Endast en duk per tvätt behövs.
  • Fungerar i alla tvättprogram och temperaturer.

Tänk på!

  • Blanda inte färgade textilier med vittvätt.
  • Textilier som fäller kraftigt (gäller oftast de första 2-3 tvättomgångerna) bör tvättas separat.
  • Effekt kan inte garanteras vid tvätt av mörka textilier med bristfällig fixering av färgen.

 

 

Nitor Erase

 

Nitor Erase - tar bort fläckar

Nitor Erase är en serie specialprodukter för fläckborttagning på textilier. Nitor Erase tar bort fläckar av typen: rost, vin, kaffe, fett, olja, bläck och mycket mer.

 

 Nitor Remover

 

Nitor Remover - löser upp textilfärg vid omfärgning

Löser skonsamt upp Nitor Textilfärg när du vill färga om. Skall användas på naturmaterial som är infärgade med Nitor Textilfärg. Produkten har en milt blekande effekt och är även en mild fläckborttagare.
Nitor Remover används i tvättmaskin och är lätt att använda med en praktisk förpackning i form av en påse som klipps upp och placeras i tvätmaskinen. Följ bruksanvisningen.
Tvätta alltid textilierna en gång till efter en Removerbehandling innan du färgar på nytt. Löser skonsamt upp Nitor Textilfärg när du vill färga om.