VANLIGA FRÅGOR

Frågor om någon produkt? Få svaren direkt här: VANLIGA FRÅGOR & SVAR
Hittade du inte just din fråga-&-svar? Ställ den här. Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

 

Skriv din fråga här

Vårt eget varumärke med ett komplett sortiment produkter för pool, spa, rengöring, sanering, ytbehandling, underhåll och uppfräschning – inne som ute

Om Nitor Textil

Nitor Textil är en tvättäkta färgexpert som alltid ligger i framkant när det gäller produktutveckling. Det har gjort oss till marknadsledare och vi har tagit ett fast grepp om alla som upptäckt hur lätt det är att förändra och förnya med färg.

Nitor Textil erbjuder dina kunder en komplett lösning inom området textilfärg. Sortimentet består av tre olika kategorier: infärgning, återfärgning och textilvård.
Infärgning är den klassiska Nitor Textilfärg som följer modets svängningar och uppdateras med nya färger. Nitor Back To är produkten för återfärgning till ursprungsfärgen. Ett effektivt sätt att t.ex. tvätta tillbaka färgen på svarta plagg.

Inom kategorin textilvård finns produkter som Nitor Protect som är en fiberduk som skyddar mot missfärgning genom att fånga upp färgfällningar i tvättvattnet. I samma kategori hittar du Nitor Erase kompletta serie av specialprodukter för fläckborttagning.

Så låt dig inspireras – och låt Nitor Textilfärg göra jobbet.