VANLIGA FRÅGOR

Frågor om någon produkt? Få svaren direkt här: VANLIGA FRÅGOR & SVAR
Hittade du inte just din fråga-&-svar? Ställ den här. Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

 

Skriv din fråga här

Vårt eget varumärke med ett komplett sortiment produkter för pool, spa, rengöring, sanering, ytbehandling, underhåll och uppfräschning – inne som ute

Håll alger borta

Alger trivs utmärkt i varmt vatten och börjar föröka sig redan vid 10 plusgrader. Alger gör vattnet grumligt och grönt och olämpligt att bada i.


Kristallklart och inbjudande badvatten – Spa och badtunna

Förutom att desinficera badvattnet bör du även behandla det med ett förebyggande algskydd och klarningsmedel, speciellt om regelbunden vattenvård inte är möjlig. Detta är extra viktigt  badtunnor av trä, där algerna lätt kan få fäste på väggar och botten och om tunnan eventuellt i perioder står oanvänd och inte heller övertäckt.

Nitor Spa Klarningsmedel är ett förebyggande, lågskummande, kombinerat algskydd och klarningsmedel speciellt framtaget för spa och badtunnor. Nitor Spa Klarningsmedel fungerar till både sand- och patronfiltrerade anläggningar. Följ bruksanvisningen på förpackningen. Om alger redan har hunnit bildas hjälper bara kraftig chockbehandling med Nitor Spa Snabbklor.

Skumbildning på vattenytan?

Ytskum kan bildas av bl a tvål-, schampo- och kosmetikarester. Ett par spraytryck med Nitor Spa Skumbort direkt på bubblorna löser ytspänningen och skumbubblorna spricker.