VANLIGA FRÅGOR

Frågor om någon produkt? Få svaren direkt här: VANLIGA FRÅGOR & SVAR
Hittade du inte just din fråga-&-svar? Ställ den här. Frågor besvaras Må-Fre mellan 08-16.

 

Skriv din fråga här

Vårt eget varumärke med ett komplett sortiment produkter för pool, spa, rengöring, sanering, ytbehandling, underhåll och uppfräschning – inne som ute

Spa, badtunnor & bubbelbadkar

Nedan kan du läsa kort information om spa, bubbelbadkar och badtunnor.

Spa

Spa finns i ett flertal utföranden och prisklasser beroende på storlek, utrustning och material. Ett spa har ofta en vattenvolym på mellan 1000 och 3000 liter och är utrustat med värmesystem, cirkulationspump, filterrening, bräddavlopp och täcklock. Kraftiga jetstrålar ger kroppen massage under vattnet.

Ett spa kan man ha både inomhus och utomhus och upp till 10 personer kan bada samtidigt. Ett spa töms inte efter varje bad utan vattnet står kvar uppvärmt i anläggningen.

Bubbelbadkar

Det vi definierar som bubbelbadkar är ett massagebadkar med en vattenvolym från några hundra liter vatten och uppåt. Utrustningsstandard och utförande kan variera. Det är mindre än ett riktigt spa och står ofta hemma i familjens badrum. När man badat färdigt tappas vattnet ut, precis som i ett vanligt badkar.

Badtunnor

En badtunna i trä står vanligen utomhus. Vid varje bad värms vattnet upp genom vedeldning och får sedan kallna igen efter att man badat färdigt. Mekanisk utrustning såsom cirkulationspump och filter är oftast inte standard. En badtunna bör inte stå för länge helt utan vatten, då det kan göra att träet torkar ut. Badtunnor finns i olika storlekar från två personer och uppåt.

Spa

Badtunna med
reningsverk

Bubbelbadkar

Badtunna utan
reningsverk

Sänker pH
Sänker pH    
Höjer pH Höjer pH    
Höjer alkalinitet Höjer alkalinitet    
Rör Cleaner Rör Cleaner Rör Cleaner  
Skumbort Skumbort    
Protect & Shine   Protect & Shine  
Snabbklor Snabbklor Snabbklor Snabbklor
Bromotabs Bromotabs    
Klarningsmedel Klarningsmedel    
Kalkkontroll Kalkkontroll Kalkkontroll Kalkkontroll
Startset Startset    
Aqua Check Aqua Check    
Testset eller Teststicka Testset eller Teststicka